Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Съученици на Антония Петрова-Тоца: Тя лъже, че е на 40 години, на 42 е!

На колко години е Мис България 2009 Антония Петрова? Истинската й възраст се превърна в по-голяма мистерия от тази на Лили Иванова, пише Intrigi.bg. Преди няколко дни застаряващата миска отбеляза 40-ата си годишнина с малка тортичка, върху която запали четири свещички. Тоца неколкократно отбеляза, че става на 40 години и затова няма да празнува както подобава.

Според Уикипедия миската е родена на 13 май 1984 г., докато във Фейсбук тя посрещна рождения си ден на 23 май заедно с двете си деца и съпруга си. В интернет пък отдавна се носят конспиративни теории, според които г-жа Батинкова е доста по-възрастна и крие реалните си години.

Бивши съученици на Антония разкриха, че тя наистина лъже за възрастта си. „С Тоца учихме в едно и също училище в Перник. Аз бях от съседния клас, но бяхме в един и същ випуск. Няма как да е на 40 години, тъй като аз карам 43-тата“, разказа неин съученик.

Ще се запитате защо пък й е да лъже за 1-2 години? Много просто! Истината е, че когато спечели титлата „Мис България“ Антония бе на границата на възрастовото ограничение за участие в конкурса. В него се допускат жени между 18 и 25 години. А тя бе точно на 25 – или поне така твърдеше. Ако се вярва на твърденията на нейните съученици обаче, се оказва, че през далечната 2009-а Тоца е прехвърлила 26-ата си годишнина и не е имала право да участва в конкурса.

Как и кой й е помогнал да прикрие годините си, остава загадка. Опашатата й лъжа обаче повлича след себе си още хиляди други и така днес на Антония й се налага да духа свещички за 40-и рожден ден, вместо 42-ри.