Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Емил Радев: През последните 3 години България изгуби авторитета си сред външните си партньори и ЕС

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС във Варна, заедно с кандидата за евродепутат Емил Радев, общинския ръководител на ПП ГЕРБ – Варна, Николай Костадинов и заместник-председателя и кмет на район „Младост“, Христо Христов се срещнаха с граждани в район „Младост“, за да представят приоритетите си за бъдещото управление на страната и за развитието на морската столица и областта.
Водачът на листата Даниел Митов коментира с доза ирония, че да си министър или депутат вече е станало сезонна работа заради честите избори и призова гласоподавателите за активност, за да може България отново да тръгне към по-добро икономическо и европейско развитие. „На 9 юни трябва да направим така, че ГЕРБ-СДС да има необорима преднина, да съставим стабилен кабинет, оформен с мнозинство в Парламента през коалиционна формула, разпределяща отговорностите пропорционално на тежестта, която са ни дали хората, и с ясни задачи: къде отиваме, какво правим, за какво се борим като общество и като държава“, призова Митов.
Евродепутатът и кандидат за нов мандат в Европейския парламент, Емил Радев определи листата с кандидати за народни представители в българското Народно събрание като „много силна, с двама успешни министри, настоящи депутати и всички други професионалисти в своите области, които могат от ден първи да започнат да работят България да навакса пропуснатото време“. Той допълни със съжаление, че през последните 3 години страната ни е изгубила авторитета и имиджа си сред външните си партньори и Европейския съюз.
Вторият в листата на ГЕРБ-СДС, депутат и бивш спортен министър, Красен Кралев благодари на многобройната аудитория от район „Младост“ за подкрепата през годините: „ГЕРБ е жив, благодарение на вас – вие сте гръбнакът на тази партия! За да върви всичко нормално в страна ни, трябват сигурност, стабилност и спокойствие. И в нашата листа са хората, които могат да свършат тази задача. Убеден съм в това, както и в способностите на Емил Радев в Европейския парламент“.
Адвокат Бранимир Балачев се присъедини към колегите си кандидати за новия Парламент като подчерта, че правенето на закони и на политика е свързано с мнозинство в НС: „Направим ли правителство, държавата ще се стабилизира!“, категоричен беше той.
Общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Варна, Николай Костадинов се обърна към присъстващите с благодарност: „Тази пълна зала означава уважение, означава доверие, а в сезона на изборите, означава и победа“.
Като бивш заместник-кмет на района и настоящ кандидат за народен представител, Евгени Дянков пое ангажимент към гражданите, че както вратата на кабинета му е била отворена за тях, докато е бил в районната администрация, така и като депутат ще продължи да се вълнува от техните проблеми и желания, и ще прави всичко възможно да съдейства за разрешаването им.

barometar.net