Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Лена отказва да се омъжи за Миро

Лена Бориславова отказа да се омъжва за депутата от „Продължаваме промяната и заместник-председател на 47-ото народно събрание Мирослав Иванов. Двамата са сгодени и имат момиченце Деа, което се роди на 19 септември миналата година. Припомняме, че Лена забременя около Нова година по време на пътуване в Париж.

„Имахме план за сватба и всичко беше готово -меню, ресторант, цветя, фотограф. Беше предплатено и дори бяхме изпратили покани на колегите си от чужбина, за да запазят датата. Но избухна пандемията, после дойде политиката и малко по-малко фокусът се измести. Не остава време за сватба, а и вече не зная дали има смисъл от нея. Мисля следващото ни голямо събитие да е кръщенето на Деа. Не виждам смисъл да подписваме. Светът, в който живеем, това не е актуално. Един лист хартия няма как да покаже стабилността на брака, ако нея я няма. Още когато решихме да правим сватба, смисълът, който намирах в това, бе не документът, колкото празненството, на което да съберем най-близките си хора. Сега ще го заменим с кръщене – отново хубав повод“ – споделя Лена пред списание DIVA.

Месеци преди да забременее около Бориславова гръмна скандал, след като в медии се появиха кадри, на които Кирил Петков и Бориславова бяха заснети да влизат в квартира в идеалния център на столицата на метри от бул. „Витоша“. Те излязоха в момент, когато Петков беше министър-председател, а тя началник на неговия кабинет. Видеото е било направено в по-ранен период, когато Петков беше назначен от Румен Радев за служебен министър на икономиката, а кантората, в която бе Лена Бориславова, спечели скандален договор с Българската банка за развитие .

По нейните думи квартирата е била ползвана за офис, в който двамата са обсъждали делата и ходовете на „Продължаваме промяната“. Веднага обаче избухнаха съмнения защо именно този апартамент е използван за политически сводки и планове, а не някой просторен и светъл офис до какъвто най-вероятно достъп имат двамата.

На клипа се вижда как Петков уж посяга към парапета на стълбите, но е възможно и ръката му да стиска и нещо друго, докато Бориславова отключва вратата на квартирата. ..По-скоро са обсъждали предизборната програма и каква ще е функцията на Ленчето в правителството“, коментираха с ирония потребители във фейсбук тогава.

Месеци по-късно Бориславова даде съмнително обяснение пред bTV за скандалните кадри оправдавайки се, че „ъгъла на снимките е грешен“.

„Когато влизаш в политиката знаеш, че ще платиш цена. Оказа се. че другите сили действат по различен начин. Но категорично потвърждавам. че отношенията ми с г-н Кирил Петков са рамките на „Продължаваме промяната“ и винаги са били такива“, каза тогава Бориславова.

Кадрите и клюките не успяха да разбият дългогодишната връзка на Миро и Лена, пито пък семейството на Кирил Петков. Той също е баща на три дъщери от съпругата си Линда.

Амбициозната Бориславова, която продължи да работи чак до последната седмица преди появата на дъщеря си, се върна бързо към служебните си ангажименти. Тя прехвърли майчинството си на майка си па шестия месец от раждането, като понякога води малката на работа със себе си, пише hotarena.bg