Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Организират фотографски конкурс „50 години град Долни чифлик – минало и настояще“

Инициативният комитет за отбелязване на 50-годишния юбилей на град Долни чифлик организира фотографски конкурс „50 години град Долни чифлик – минало и настояще“.
„Празнуването на 50-годишнината на града, както всеки юбилей, трябва да се покаже и в образи. Във всеки наш дом има снимки, правени преди години на различни места в Долни чифлик. Със сигурност днес тези места са променени, някои от тях – до неузнаваемост. За всички нас ще е любопитно и поучително да проследим това развитие на града ни във фотографии на едни и същи места от миналото и сега.
Всички изпратени снимки ще бъдат показани на официалния сайт на общината и в профила ѝ във Фейсбук. Най-добрите от тях ще бъдат отличени и ще станат част от изложба „50 години град Долни чифлик – минало и настояще“, която ще се открие на 5 септември в парк „Армейски“.
За участие в конкурса ще се приемат двойки фотографии (от миналото и сега.

  • Снимки от сега с големина на изображението не по-малка от 3000 до 5000 пиксела по дългата страна. Цифров формат .jpg с минимална резолюция 200 dpi.
  • Снимки от минало време сканирани с минимална резолюция 300 dpi или донесени на място в община Долни чифлик стая 410 или 402.
  • Декларация за съгласие за обработване на лични данни и безплатно използване на снимките за конкурса.
    Изпращайте ги на адрес obst_dchiflik@mail.bg (за фотографския конкурс). Важно е към тях да е приложена кратка информация за приблизителното време на правене на старата фотография, за мястото, където е правена, както и да са посочени имената на автора, който изпраща старата снимка и е направил новата.
    Срок за изпращане на фотографиите – 14 август 2024 г. Покажете града ни през своите очи!“ – пишат организаторите на конкурса.
  • barometar.net