Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Доган отказва на приятели от ДС предложение за договорка с Пеевски

Ахмед Доган е отказал предложение от приятели в ДС за договорка с Делян Пеевски, заявиха източници от най-близкото обкръжение на лидера.

Това потвърждава предположението, че позвъняването на Доган до Стоян Денчев, който е „партия“ с бившия шеф на отдел 06 на управление 06 на ДС Димитър Иванов – „Ще помагаш, ако се наложи“, е коварен ход, за да заблуди Пеевски, че може да победи във войната.

Предложението за договорка всъщност било на Пеевски, който преди да напише посланието „Винаги съм бил до теб, винаги си можел да разчиташ на мен и това не се е променило“, позвънил на Стоян Денчев да поеме ролята на посредник, но Ахмед Доган категорично отказал предложението.

Според източниците войната ще ескалира след срещата на председателя на ДПС Джевдет Чакъров с Доган в събота в „Росенец“.

Ахмед Доган ще свика Централен съвет на партията тази седмица, на който ще бъдат изключени шестимата, на които поиска оставките, заявиха източниците.

Доган решил да изключи Делян Пеевски от ДПС не само, за да покаже кой е Лидерът, но и за да го провокира да направи партия и да му даде битка, твърдят източниците.

Преди това обаче Пеевски ще даде битка на Централния съвет с тезата, че не може да бъде изключен, защото е избран на Национална конференция на партията.

bgsniper.com