Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Доналд Тръмп: Дори лекарят на Байдън знае, че не е подходящ за президент

На 21 юли президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че се оттегля от надпреварата за втори мандат в Белия дом. Решението на Байдън предизвика реакцията на републиканският кандидат-президент Доналд Тръмп.

„Криворазбраният Джо Байдън не е подходящ да се кандидатира за президент и със сигурност не е подходящ да служи – и никога не е бил! Той достигна до президентския пост само с лъжи, фалшиви новини и без да напуска мазето си“, заяви Тръмп.

„Всички около него, включително неговият лекар и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент, и не беше. А сега вижте какво направи на страната ни – милиони хора идват през границата ни, напълно непроверени и непроверени, много от тях от затвори, психиатрични клиники и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но ще поправим щетите, които той нанесе, много бързо. Направете Америка отново велика!“, добави републиканецът.

Друг водещ републиканец – председателят на Конгреса Майк Джонсън заяви, че, след като Байдън не е в кондиция да участва в изборите, то той трябва да подаде оставка като президент.

„Ако Джо Байдън не е в състояние да се кандидатира за президент, той не е в състояние да изпълнява длъжността президент. Той трябва незабавно да се откаже от поста си. 5 ноември не може да настъпи достатъчно скоро“, каза Джонсън.