Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Ристю, а ти беше ли снощи у Черепа или прати там своите?!

Христо Иванов призовал ПП-ДБ да работи с Доган срещу Пеевски.

Христо Иванов е голям ташак, ако питате АФЕРА.

Голяяяям ташак!

Дави се покрай Росенец преди време, голия му задник с тоя на Мирчев бе цената на „революцията“, която всъщност си беше абсолютно нареден мач точно от … Сараите.

Уж се би срещу Пеевски и заедно с авера си Гнома подскачаха на някаква гротеска десносектантска дансуитми, като през това време висяха по дуварите на Боко Тиквата, с когото нататък пак уж щяха да се бият.

На финала същият тоя Ристю и десносектантска компания близаха задника на създателя на простоидиотите Румен Радев, после врещяха и срещу него уж, взимаха кинти от когото им падне, и седнаха в скута на … Пеевски. Когото сега пак уж ще борят.

Наистина голям ташак!

И сега същият тоя некадърник Ристю, дето осра де що има като „съдебна реформа“ зове ПП/ДБ да работели с Доган срещу Пеевски.

Абе, Ристю, война не се води с палячовци, бе! Като тебе и сектата ти. Докато разберете кво ви рекъл Доган с „морфичния резонас“ корабът отиде до Истанбул и се върна.

Като викаш да бачкате с Доган, Ристю десносектантски, ти снощи беше ли у Черепа?!

Черепа снощи прави рожден ден в къщата на площад Народно събрание. Знаем, че ти не си бил, ама цяла орда от ПП/ДБ, включително и депутати от ПП/ДБ са били там.

Нещо повече! И аверите „библиотекари“ на Гнома – Веселин Марков – който преди години още трябваше да лежи в ареста, още докато прави далавери в ДАНС, но вместо това стана съветник на Николай Денков, както и Цветлин Йовчев са били там, усуквайки се около Черепа като шаврантии. Куп още „стоянденчеви библиотекари“ са пукали уиски на корем.

Кво дялкате при Черепа, бре, борци срещу корупцията? Кеш ли просите? Той, ако питате АФЕРА, Черепа свят му завива от такива като вас, дето само кеш искат и нищо не връщат, ама това е друга тема.

От скута на Пеевски … в гащите на Доган – туй му е „реформата“ на Ристю. А Бобоков, кво вика, а?! Ще намери ли кеш и от „копринките“ на Радев?!

Ристю, Ристю, по нашия край така казват – и за уй не ставаш.

Afera.bg