Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Тони Димитрова напуска фестивала „Бургас и морето“

„Сбогувам се с Бургас и морето, това беше краят. Повече не мога да търпя незаслужени обиди и хули за нагласеност, задкулисни игри и прочее. Безкрайно обичам фестивала, но вече ще го обичам от разстояние. Както неведнъж съм споделяла, смятам, че ако нещо те наранява, трябва да се сбогуваш с него“, разказа пред Ретро с дълбока емоция и решителност обичаната българска певица и част от журито в конкурса.

Фестивалът се състоя в края на юли. Повод за тази драматична стъпка стана поредният скандал, свързан с обвинения за корупция и нагласени победители. Иван Пенчев от дует Аморе, недоволен от класирането на неговата песен, обвини журито в корупция, което предизвика бурна реакция в музикалната общност.

Това не е първият сблъсък на Пенчев с Тони Димитрова. Преди години Иван застана на страната на Кичк Бодурова в разправията й с изпълнителката на Ах, морето, в която двете публично си размениха обиди. Тогава Тони сравни Кичка с отровната гъба пърхуда, а Бодурова посъветва Димитрова да си вземе огледало и да се огледа. Престрелката в медиите се разигра през 2017 г. и Иван Пенчев открито бранеше живеещата в Лас Вегас изпълнителка. След време певецът и Тони изпушиха лулата на мира и се сдобриха.

„Видяла съм какво ли не, но ми е трудно да проумея ситуацията. Дали защото решиха, че им се полага награда и че някой им е длъжен, не е истина просто. Все едно мина оня ураган преди години, който изкорени стотици дървета“, споделя още от болката си Тони Димитрова.