Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Том Круз скочи с парашут по време на закриването на Олимпийските игри

Том Круз се впусна в малко рисковано начинание, за да закрие Олимпийските игри в Париж снощи. Актьорът, който отдавна е известен с това, че сам прави каскадите си, помогна за приключването на Олимпийските игри в Париж и предаването на щафетата на Лос Анджелис за Игрите през 2028 г. с парашутен скок, при който се извиси от върха на стадион „Стад дьо Франс“, преди да се приземи на терена на стадиона.

Звездата от „Мисията невъзможна“ поздрави атлетите и получи олимпийското знаме от кмета на Лос Анджелис Карън Бас и гимнастичката Симон Байлс, след което го завърза безопасно на задната седалка на мотоциклет и потегли към залеза – или поне към предварително записано видео, което проследяваше пътуването му до Холивуд.

Във видеото Круз се движи с мотоциклета по улиците на Париж, минава покрай забележителности като Айфеловата кула и се качва на самолет.

„На път съм“, каза той, докато обличаше екипировката за скок с парашут под звуците на песента „By the Way“ на Red Hot Chili Peppers.

След това Круз скочи от самолета и се отправи към емблематичния знак на Холивуд, където превърна буквите „О“ в олимпийски пръстени, преди да предаде знамето на олимпийската колоездачка Кейт Кортни.

След това Кортни премина през Лос Анджелис и с помощта на олимпийците Майкъл Джонсън и Джагър Ийтън и спря на концерта на Red Hot Chili Peppers на плажа Венеция, който включваше и изпълнения на Били Ейлиш и Снуп Дог.

Круз отдавна е фен и поддръжник на Олимпийските игри, а през 2004 г. носи олимпийския огън на стадион „Доджър“ като част от лосанджелиската част на щафетата с олимпийския огън.

Той присъства в Париж на различни събития, включително на някои плувни състезания на 27 юли, на квалификациите по спортна гимнастика за жени на 28 юли и на мача за златните медали по футбол за жени на 10 август, където САЩ спечелиха срещу Бразилия, информира vesti.bg