Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Коцев, да не те заблудят дa събориш хотел „Черно море“?

Пиарите на кмета на Варна, Благомир Коцев са изпаднали в лятна омая. Като марокански скакалци в редакцията ни валят пиарски съобщения къде бил кмета, кого наградил, кого потупал по рамото. Явно има нужда да им се припомни, както и на Коцев, че това му е работата и няма нужда да се хвалят, като циганчета след лятно кино. Варненци виждат огромните боклуци край кофите за боклук, разбраха че Коцев е разписал заповедта за изсичането на 60 годишните кедри в Аспарухово, защото „бил заблуден“.
Какъв кмет си, когато се оставяш да те заблудят? Утре може да разпишеш да съборят хотел „Черно море“, защото си бил заблуден?!

В изявите на Коцев, (основно във фейсбук) се забелязва чувство за непогрешимост, и ако случайно е виновен за нещо се измъква с други хора. Прокрадва се съмението, че той няма качества и експертиза да управлява Варна. Да си кмет, не е като да стопанисваш ресторант „Хоризонт“. Изискват се комплексни качества, умение да подбереш екип и да го мотивираш да работи. Издънката на зам;кмета Павел Попов, който публично осъди приетият Закон за забрана на „пропаганда, популяризиране или подстрекваване“ на „нетрадиционна сексуална ориентация“ и „определяне на полова идентичност, различна от биологичната“ в българските училища е доказателство, че Благомир Коцев не владее екипа си.

Бившият кмет на Варна, Иван Портних атакува Коцев с обвинението, че е признал, че е лъгал и не е подготвил нито един проект. „Единствените готови проекти, които има, са тези, които му оставихме. За съжаление ползва само една част от тях. И затова ще загубим много пари.“ – твърди Портних.

Коцев бе обвинен, и че е извадил проекта за нова сграда на Математическата гимназия за сметка на две кръстовища за 95 млн. лева и 20 млн.лева. Не е ясно кои са му пиарите, но вместо да бълват безсмислени съобщения да го посъветват да отговори на обвиненията и да се вслуша в гласа на варненци, които негодуват от препълнените казани за боклук, изсечените дървета, провалените проекти и явното безхаберие на кмета и екипа му.

barometar.net