Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Йордан Цонев и Ерджан Ебатин тандем в ДПС-„Пеевски“ във Варна

Йордан Цонев и Ерджан Ебатин ще бъдат тандем в ДПС-„Пеевски“ във Варна, заявиха източници от политическите среди в морската столица.

Йордан Цонев ще бъде водач на кандидат-депутатската листа на ДПС-„Пеевски“ в Трети МИР-Варна, Ерджан Ебатин ще е втори.

Цонев ще бъде водач на две листи, Ебатин като втори ще влезе в парламента от Трети МИР-Варна.

Пеевски ще договори със свои партньори корпоративен вот, който да е бонус към етническия, заявиха източници от партиите и бизнеса във Варна.

Битката между ДПС-„Пеевски“ и ДПС-„Доган“ в Трети МИР ще бъде много гореща, а конфронтацията между местните лидери може да провокира напрежение заради етническия вот.

Според източници от политическите среди и изборджии ДПС-„Пеевски“ ще преодолее 4% праг за парламента и ще има 15-20 депутати.

Ако Делян Пеевски загуби битката за МВР, предизборната кампания за ДПС-„Пеевски“ ще бъде по-жегава и депутатите може да са 12-15.

ДПС-„Пеевски“ може да няма депутатски мандат от Трети МИР-Варна, ако изборджиите на партията бъдат притискани от ОД МВР и службите.

Ако Пеевски спечели битката за МВР, депутатският мандат на ДПС-„Пеевски“ ще бъде осигурен с Ресурс и Логистика, коментираха политици и изборджии.

Знакови изборджии в морската столица обаче са категорични – победата във Варна му е много важна на Пеевски и ще натисне на макс в предизборната кампания.

bgsniper.com