Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Блатечки заведе новото гадже на къмпинг

Актьорът Асен Блатечки реши да поглези новата си изгора Елеонора Янакиева, като я заведе… на къмпинг. Двамата почиват на „Градина“ заедно с кучето му Арес, видя Intrigi.bg.

Преди да срещне секссимвола на българското кино, Елеонора бе свикнала да обикаля екзотични дестинации. Както е известно обаче, Блатечки не е от хората, които биха се изръсили за далечни пътешествия и предпочита да прекарва ваканциите си на родното Черноморие. Актьорът има собствена каравана и плажува на къмпинг „Градина“ от години, където води всяко свое гадже. А красивата Елеонора не прави изключение.

Заслепена от любов, Янакиева заряза лукса и се отдаде на бохемския живот, макар нейни близки да пророкуват, че това няма как да продължи дълго. Нейният бивш съпруг с фамилия Димитров е имал далеч по-солидни финансови възможности и семейството често си позволявало екскурзии до екзотични дестинации, разкриват техни близки. „С Блатечки не са омесени от едно тесто и тази връзка е обречена“, клатят глава приятелки на Елеонора.