Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Доган влезна в една спирала от която ще излезе като въртян в пералня

От ДПС Доган отправили призив към премиера Димитър Главчев и и.д. главен прокурор Сарафов да не допускат политически репресии срещу техни членове и симпатизанти. Направо да се спукаш от смях.

Проблемът им е, че тези са селски и квартални кокошкари, чиито хайдутлук Пеевски познава като малкото си пръстче. Техните селски и нагли схеми са детска играчка за разнищване. Крадяха точно защото Пеевски им осигуряваше чадърът. И сега искат да са хем срещу Пеевски, хем да не им вадят на показ хайдушките схеми.

Това е най-долнопробната прослойка от мюсюлманската общност, нагла, крадлива и некадърна. Паразитстват вече 35 години на гърба на държавата.

Познавам мноого от тях, които хвърлиха цървулите, нахлузиха мокасините и станаха депутати-бизнесмени.

Чудя му се на Доган и този път нямам отговор на въпроса, защо се вкара в този капан. Дали съвсем е изгубил сетивата си за ориентиране или някой друг го управлява като пионка. Нямам отговор на този въпрос.

Пеевски не е глупак и не е търсил тази война. Той беше готов да гарантира на Доган достойни старини и да му помогне да напусне по-късно тези земи с почести.

Пеевски искаше от Доган само да не му се бърка в извършаването на политическият завой от ДПС, който гарантираше продължителност на живота на тази партия.

Доган захвърли всичко това в канавката и влезна в една спирала от която ще излезе като въртян в пералня и ошашавен, ако междувременно не усети накъде е тръгнал. Но всеки ден, вратата за друг изход, се затваря по малко за Доган.

Знам, че не са много хората, които ще разберат този ми начин на мислене, но съм свикнал, а и съм като посетител на театрално представление и се забавлявам.

Петър Бояджиев

afera.bg