Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Откъде Деси Цонева знае колко струва френска любов пред блока?

Тези дни в публичното пространство се разнесе статия за сина на Димитър Цонев, който носи неговото име. Говори се за охолния живот, който води от няколко години и как всъщност си ги осигурява.

Изписаха се много нещо за младежа, който видимо знае как да живее на макс и не се вълнува от хорското мнение. Но все пак последните статии за него са крайно очернящи и това ядоса много неговата сестра Деси Цонева, която изригна в социалните мрежи, съобщава varna 24.bg

Става дума за същата Деси, за която Тодор Славков преди време написа пост и публикува снимка на голо женско тяло с татуировка.

Деси Цонева, известна с купонджийското си минало преди да се задоми отвръща на критиците на брат си: „И понеже започна да ми писва пак от евтини жълти публикации, ще кажа от първо лице. Статията излязла за брат ми е поръчкова и е с цел да бъде осквернен имиджа му.

Митко нито е гей, нито общува с шейхове. Той е работохолик и изкарва достатъчно пари, че да си плаща почивките и да си купи сам часовник. Фактът, че няма снимки с жени е , защото за него е несериозно да се показват връзки, които не се знае колко ще продължат.

Днес четох коментарите в един от сайтовете, където включително и моето име е намесено – Абе, плъхове, не разбрахте ли, че ние винаги сме имали висок стандарт и сме научени да си го поддържаме, а не да ни го “купуват“.

И преди да се лепят етикети и за едни 300 лв да пишете подобни статии се погледнете в огледалото на мишата ви дупка, платете си тока и вижте дали дъщеря ви и сина ви, всъщност, не са тези, които за един айфон д***т пред блока“

Откъде Деси Цонева знае колко струва една френска пред блока?