Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Отчаянието на държанката

Забелязали си сте колко усилия коства на родните държанки да изглеждат щастливи, когато публикуват снимки от екзотични места, на които са сами? Ясно е, че любовникът на държанката, който е семеен не желае да е до нея, и тя за да предизвика завист имитира щастие. Такъв е животът й – имитация на щастие. Но понякога имитацията излиза извън контрол, както се случи със Светлана Гущерова.

Комарджията Християн проигра парите, затъна в дългове и държанката нададе вой до небесата. Няма опция да го изостави на този етап – има три деца, които не може да издържа сама. Гущерова е в по-неизгодна позиция от държанките, които пускат снимки от Малдивите и Бали. Те, горките не знаят, че цената която плащат, за да ги показват като ловни трофеи е висока. Отдолу напират младите курволяци, които са по-нахални, пробивни и безскрупулни. Времето на държанката изтича и тя е заменена, като чифт чорапи. Родните богаташи рядко обезпечават държанките си, те са прагматични бизнесмени и за тях държанката е вид стока. Когато срокът на годност на стоката изтече, тя отива на боклука.
Струва ли си да бъдеш държанка в България? Ако нямаш ум в главата, не ти се учи и работи и можеш да предложиш само тялото си – да. Имаш няколко години, в които да живееш в лукс, но подчинена на богаташа, да се фръцкаш с нови дрехи и чанти и да пускаш селфита от острови. После, когато те изритат се опитваш да прилъжеш друг богаташ, но вече си стара, изхабена и трудно се получава. По-хитрите държанки си намират съпруг, работещ мъж със средни доходи, по-тъпите остават сами за цял живот. И филмът приключва.

Станимира Петкова

barometar.net