Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Тайгър Уудс се разведе със съпругата си


     Голф звездата Тайгър Уудс официално се разведе със съпругата си Елин Нордегрен, се казва в изявление, публикувано на сайта на спортиста.В началото на годината Уудс трябваше публично да се извини заради обвиненията в съпружеска изневяра, каквито според признанието му наистина е имало.

Заради скандала 34-годишният спортист изгуби няколко рекламни договора с известни фирми за спортно оборудване. В съвместно изявление на Уудс и Нордегрен се казва, че вече бившите съпрузи правят всичко възможно разводът да се отрази колкото може по-малко на двете им деца."Когато стигнахме до решението да сложим край на нашия брак, главният фокус на нашите доброжелателни дискусии беше необходимостта да се подкрепи тяхното бъдещо благополучие", се казва в изявлението на съпрузите.

Вълната от слухове за личния живот на Тайгър Уудс се вдигна след странен инцидент пред дома на спортиста: Кадилакът, управляван от Уудс, се блъсна първо в пожарен кран, а след това в дърво. Самият Уудс беше открит почти в безсъзнание и с травми по лицето.Малко преди това в жълтата преса се появиха слухове, че от две години и половина спортистът има връзка със сервитьорка от Лос Анджелис.

След избухването на скандала пет месеца Уудс не участваше в международни състезания.Тайгър Уудс стана звезда в световния спорт през 1997 г., спечелвайки своя първи турнир на 21-годишна възраст, припомня ВВС. Той е смятан е за един от най-добрите голфъри на всички времена.


dnes.bg