Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Секс забежките на Мисис Елеонора Манчева


  Мисис България 2006 Елеонора Манчева се оказва доста любвеобвилна, според razkritia. Освен като футболна съпруга, чернокоската,която скоро празнува 30 си юбилей,  има и друга слава- на изкусителка на още няколко известни мъже.

Владо Манчев е типичен мъж под чехъл, който, въпреки изневерите на съпругата си, продължава да я обсипва с подаръци и да й осигурява охолен и безметежен живот. Нещо, което капризната й фантазия и влечение към удоволствия извън дома правят недостатъчно и затова Елеонора не се спира пред нищо.

Първата забежка, която скандализирала все пак Владо, била с Камата, по времето, когато  е бил треньор на съпруга й в първодивизионния Селта Виго в Испания. според razkritia свидетели на мъката на Владо разказват, че когато научил, нещастният рогоносец отпрашил с мръсна газ към България с над 200 км в час. Макар да рискувал живота си и кариерата си, талантливият футболист не постигнал нищо.

На родна почва Елеонора не променила своите привички. Новият треньор в ЦСКА на съпруга й – Любо Пенев е следващият, на когото фаталната Нора хвърлила око.  Когато се разчуло, г-жа Манчева отричала упорито и докрай, но излъганият й съпруг не й повярвал.Светската клюка носи също за секс забежка и с Румен Бояджиев- плейбоят, чието име е желано притежание за  куп миски, манекенки и всякакви звезди от женски пол. Фактът, че Черната Нора никога не излиза с мъжа си Владимир Манчев, потвърждава тези слухове. Много често бившата Мисис Свят е засичана в компанията на столичния сочен като за алиби за най-търсен разводач на чужди жени.

Злите езици изтъкват и факта, че Елеонора, която категорично отказвала да роди дете на мъжа си, излиза с всеки друг, но не и със съпруга си. Това още повече разпалва споровете дали Елеонора е съпругата мечта, за който всички я мислим или клюките са верни.Зад гърба на прекрасната чернокоска на светско парти, други прекрасни дами говорели, че обществото отдавна е подготвено за новината за един от най-елитните разводи. Най-красивата омъжена българка  непрекъснато „изправя на нокти лудо влюбения си съпруг-футболист”.Всички знаем и за това, че Елеонора все пак не се  поддава на свалки на чужди мъже и е разбила не едно и две очаквания на пух и прах.Може би всичко е просто завист…