Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

За първи път в България ще се гарантират сделки за недвижими имоти

Century 21 Bulgaria & Macedonia, част от най-голямата верига за франчайз в областта на недвижимите имоти Century 21 Real Estate LLC, за първи път в България става гарант при изповядването на сделки с недвижими имоти. Клиентите ни получават 100% сигурност при работата си с нас.
Зачестилите случаи на измами при сделките с недвижими имоти повдигат сериозно въпроса за ролята на посредниците в имотния пазар. Базирайки се на имидж и марка градени години наред компанията Century 21 Real Estate LLC и в частност офисите работещи под марката Century 21 в България гарантират на всичките си клиенти реални сделки извършвани от агентите ни.
Офисите от веригата на Century 21 в България разполагат със системи за достъп до регистри за проверка на имоти и имотно състояние, което гарантира на клиентите ни 100% реална сделка от страна на купувача и на продавача.
Покупката на жилище е един изключително важен момент в живота на всеки човек. Именно за това агентите на Century 21 Bulgaria&Macedonia се стремят да предложат най-доброто на клиентите си. Името на компанията носи сигурност при работата както с купувачи, така и с провадачи на недвижими имоти.

barometar.net