Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Къде да заведат детето си на театър варненци?

Малките ученици от морската столица и техните непорастнали още братчета и сестричета ще има с какво да се занимават през пролетната ваканция, освен традиционните компютърни игри и забавления в кварталните градинки.

Клуб за детско творчество „Щурче“ – Варна кани всички, които обичат кукления театър, заниманията с рисувани приказки, викторини и игри на 2 –ри, 3-ти, 9-ти и 10-ти април на чудесни пролетни забави. Спектаклите са в събота от 11 часа и в неделя от 16 часа. На 2-ри април, актъорът Христо Колев, по известен сред децата като бате Ицо, очаква варненските малчугани на шоуто „Речено-сторено“, по повод рождения ден на любимият на всички деца по света датски писател Ханс Кристиан Андерсен.

Роден в гр.Одензе, Дания на 2-ри април 1805 година, Андерсен написва едни от най-вълнуващите и непреходни приказки –  „Малката кибритопродавачка“, „ Грозното патенце“, „Малката русалка“, „Снежната царица“ и още много други.

Още утре, на 27-ми март от 16 часа децата могат да гледат представлението „Машина за приказки“. Билетите са по 3 лв., а Клуб за детско творчество „Щурче“ се намира на кръстовището на улиците „Ангел Кънчев“ и „Г. Раковски“ /“Ангел Кънчев“ 33А, бившето детско заведение “Замъкът“/.

Друго шоу с много забавления и гри, на което ще се насладят децата през пролетната ваканция е „Грамофония или 120 минути купон“.Освен куклени постановки всяка събота и неделя, клубът предлага на палавниците от морската столица празнуване на рождени дни, детски партита и забави, уроци по танци, пеене и театър.

briz15.com