Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Какво трябва да знаем за мъжа Овен

Намираме се във властта на една от най-силните и интересни зодии – Овен. Ако искате да спечелите любовта на един Овен трябва да знаете няколко основни неща.Ако до вас има Овен имате избор между това да ви обича или не. Ако спечелите любовта на един Овен, значи ще сте една щастлива жена. Мъжете от тази зодия са силни и непоклатими, но за любимата жена правят всичко. Трябва да знаете само как да ги накарате. Трябва да влезете под кожата му и да станете негова слабост.

На 1 място: Хвалете го!

Дори да изглеждат силни и решителни – те не са. Овенът има нужда да бъде ласкан. Ако го направите, той ще се чувства стабилен и значим. Това ще го направи по-добър партньор. С един по-сигурен и щастлив мъж, винаги се живее по-добре.

На 2 място: Напътствайте го!

Но не видимо. Мъжете не обичат да се вслушват открито и видимо в съветите на жена си. Това е ясно, а за Овена важи още по-силно. Но за една жена има редица начини, с които да наложи волята си. Оставете го по заобиколен път да стигне до вашето решение.

На 3 място: Помагайте му!

Бъдете до него и му помагайте да се справя както с трудностите, така и с приятните неща. Бъдете негова подкрепа и човекът, с който да споделя. Обичайте го и застанете ясно до него. Бъдете неговата опора и жената, която го съпътства винаги. Мъжът Овен е истинско богатство, ако го имате за свой съюзник. Тази зодия има много недостатъци, но можете да ги обърнете в своя полза.

suetno.com