Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Можем да опознаем жената до себе си по почерка й

Характерът на една жена личи не само от поведението й, но и от начина, по който изписва буквите, съобщава електронното издание ма списанието „Менс хелт”. Накарайте избраницата си да ви драсне няколко думи на лист хартия. След това хвърлете поглед на:

Главните букви : Ако те са повече от три пъти по-големи от малките, тя определено е тип нарцис. Обича да изтъква достойнствата си и винаги се грижи добре за себе си.

Камшичетата: Огледайте буквите „У”, „Д”, „Р” и др. Ако долните камшичета са по-широки, тя обича плътските удоволствия. Ако пък наподобяват триъгълник, в нея се таят гняв и агресия.

Наклонът : Ако буквите са напълно прави, избраницата ви е обективна жена. Наклонът надясно издава чувственост, а наляво – че често несъзнателно прикрива дори несъзнателни неща.

Малката буква „е” : Ако е широка и отворена, жената до вас е добър слушател. Тя е отворена към новото и е с широко скроена душа.

Четливостта: Добре изписаните букви издават твърд и строг характер. Това е жена, която обича да държи всичко под контрол. Дори и вас.