Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

7 неща, които не знаем за Лейди Гага

1. Тя се казва Стефани Джоан Анджелина Джърманота.

Американка от италиански произход

Ето как почти никому неизвестната Стефани се превръща в Лейди Гага. “Един ден изсвирих на Роб една песен – Again Again („Отново, отново“ – б.а.), и той възкликна: „Леле, звучиш точно като „Куин“. Това парче адски прилича на Radio Gaga.” Оттогава продуцентът й Роб Фузари започнал да я нарича “Рейдио гага“. Всеки път, когато влизала в студиото, той й тананикал песента на барабаниста на „Куин“ Роджър Тейлър. По разказ на Фузари сценичното име се появило от сбъркан SMS – вместо Radio Gaga, както се обръщал към нея, програмата на телефона поправила думичката на Lady Gaga. Това много се харесало на певицата. „Защото „гага“ значи да си малко шантав, съпоставено с „лейди“, е леко абсурдно. Аз съм завършила частно училище, а сега живея в някакъв кич разкош. Този псевдоним идеално ме описва.“
Името Стефани не е съвсем изхвърлено на боклука. „Така ме наричат в леглото,“ казва през смях Гага.

2.   16 млн. фенове в туитър

Тя става известна след издаването на албума The Fame („Славата“) през 2008 г., който постига голям комерсиален успех, но получава и одобрението на критиците.Следващият The Fame Monster („Чудовището на славата“) е най-продаваният през 2010 г. (в 5,8 млн. копия по света). Лейди Гага открива церемонията по връчването на наградите на MTV на 29 август 2011 г. в Лос Анджелис, където печели призовете „Най-добро видео с послание“ и „Най-добро женско видео“. Тя е и първият изпълнител, издал собствен албум с ремикси, и човекът с повече от един милиард гледания в сайта за видеосподеляне Youtube. Има над шестнадесет милиона последователи в социалната мрежа туитър.

3. Противник на пластичните операции

Лейди Гага харесва тялото си. За нея е важна музиката, а външният вид е второстепенен. Според нея пластичната хирургия на лицето или по тялото може да нанесе непоправими щети. „Нямам намерение да се променям, както правят всички. Така човек губи истинската си същност.“ Ексцентричната звезда признава, че мрази Холивуд и не обича хайлайф партита. Чувства се най-добре с приятелите си в Ню Йорк.

4. Люк Карл депресиран след раздялата си с Лейди Гага

Ексгаджето на Лейди Гага – Люк Карл написва книга, в която разказва за живота си с известната певица. Двойката се разделя през 2010 г. По това време тя вече е мегазвезда. В книгата Люк изповядва депресията си след разрива: „Трябваше ми седмица да осъзная, че беше права. Бях се превърнал в пиян задник. На нейно място и аз бих се зарязал“, пише бившият любим на звездата. Връзката им започнала през 2005 г., преди Лейди Гага да стане световноизвестна.
В момента Гага излиза с актьора Тейлър Кини, но засега само се шегува, че иска „цял отбор дечурлига“.

5. Суеверна в секса

Изпълнителката на хита Judas се чувства несигурна в любовта след раздялата си с Люк Карл. Тя смята, че трябва първо да се научим да обичаме себе си, за да можем да обичаме друг човек.Суеверна е по отношение на секса. Смята, че ако спи с човек, който не я харесва, той ще й изпие енергията.

Гага е имала и бисексуални забежки. Затова защитава правата на хомосексуалистите. Но съветва тийнейджърите да се въздържат от секс възможно най-дълго.Тройките за нея са чисто забавление.

6. Татуировки само отляво

По тялото си певицата има татуировки, които са направени само от лявата страна, обещание, което дала на баща си. Той възприема дясната страна на тялото й в стил Мерилин Монро, а лявата – в стила на Иги Поп. „Татко ме помоли да запазя едната си страна без татуировки.“

7. Винаги скандална

Звездата Лейди Гага се появи на наградите „Грами“ през 2011г., обвита в гигантско яйце, носено от слуги в златисти дрехи. Облеклата на Лейди Гага стават все по-ексцентрични. Тя се появи на червения килим с рокля от сурово месо и с пържола на главата. Мръвките до последно стояли в хладилник, за да не се вмиришат върху нея. Облеклото тежало цели 25 кг. Тоалетът е направен от Франк Фернандес специално за наградите на MTV през септември 2011.Тоалетът й е изсушен и запазен за историята. С това тя си навлече гнева на природозащитниците. „Това определено не е проява на неуважение към вегетарианството – оправда се певицата. – Исках да изразя убеждението си, че ако не защитаваме това, в което вярваме, съвсем скоро ще имаме същите права като месото, което ядем. И в допълнение ще кажа: Аз не съм парче месо!“.

24chasa.bg