Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Сесил Каратанчева отива на детектор на лъжата

Сагата около sms-ите, които Сесил Каратанчева била получавала от премиера Бойко Борисов продължава. Тенисистката е готова да се подложи на детектора на лъжата, за да докаже, че не лъже, пише „24 часа“. В официалната си страница в социалната мрежа тенисистката Сесил Каратанчева обеща: „В началото на октомври, когато приключа с участието си в турнирите ще се подложа на детектор на лъжата и ще отговоря на всички неудобни въпроси за сексуалните намеци  и SMS послания на премиера Бойко Борисов. Искам когато резултатите излязат обаче да бъдат оповестени публично и да станат достояние на обществото“.

Сесил Каратанчева в момента играе на турнир по тенис в Америка под флага на Казахстан. Това разбира се не й пречи да отговаря на въпросите на многобройните си приятели и на враговете си, които спечели след откровената си изповед за сексуалните мераци на премиера.“Не съм в България, защото си върша работата. Това, което ме храни и издържа в момента – тениса, но като се прибера обещавам да се явя и лично да изкажа позицията си. На всички „доброжелатели“, които ме критикуват за моята бременност искам да кажа, че съм 103-а в ранглистата в света по тенис. Не ми трябват пари, нито пък слава в България. Всичко до сега съм постигала с много пот и труд“, категорична е Каратанчева.Преди дни стана известно интервюто на Сесил Каратанчева пред вестник „Галерия“, в което тенисистката разкрива, че премиерът й е отправял сексуални намеци, когато била на 14 години.По форумите има оживени дискусии относно Сесил, но повечето от тях не са в защита на спортистката. Ето и част от коментарите:

„Сега тя е на 23, станалото е станало преди седем години, когато е била всъщност на 16. Толкова малка, че не проумявала неприличния смисъл на есемесите, и толкова голяма, че правила аборт- и го направи достояние на света, макар и без резултат.“Много слабо изпълнение. ГЛУПАВО СИ ЗАПОЧНА И КАРИЕРАТА – в изказванията си игнорираше Малееви, женският ни тенис едва ли не почваше от Сесил, щеше да наритва Шарапова… Ака не се спре сама, глупаво и ще завърши…“.

lifestyle.bg