Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Самозаблудите на жените спрямо мъжете

Истината е, че сексът и любовта не винаги са свързани в съзнанието на мъжа, за разлика от това на жената. Тя почти винаги очаква бурната нощ да продължи в дълга и хармонична връзка, но често интересът на мъжа се изпарява още на излизане от спалнята. Това е една от основните заблуди на жените спрямо представителите на силния пол.

Ето и другите 9 най-популярни лъжи, в които дамите вярват по отношение на мъжете:

1. Лъжата: Всички добри мъже са заети

Истината: В действителност, с колкото и неподходящи мъже да сте излизали напоследък, на света все още има свестни индивиди от мъжки пол, които споделят вашата ценностна система и интереси. Ключът за намиране на такъв страхотен мъж е да промените мисленето си и да осъзнаете, че не всеки пич в бара ще е достоен и ще иска да ви подари годежен пръстен.

2. Лъжата: Той не искаше да каже това

Истината: Ако той се е държал грубо или лошо към вас, ако се е шегувал или забавлявал за ваша сметка, а вие се чудите как да оправдаете поведението му – не го правете. Злоупотребата си е злоупотреба и ако той го е направил веднъж, ще го направи отново. Няма смисъл да потъпквате собственото си самочувствие и независимост заради мечтата си да създадете щастлива връзка в дългосрочен план. Просто това не е верният човек!

3. Лъжата: Няма нищо лошо в разговора на тема: „Накъде отива връзката ни?“

Истината: Няма мъж, който да обича този разговор, дори и след по-продължителна връзка. Не забравяйте това. Ако мъжът не иска да ви даде годежен пръстен, а вие се чудите как да го притиснете, си е ваша работа. Но имайте предвид, че ако той не е готов да го направи може да избяга яко дим, докато се усетите.

4. Лъжата: Влюбените двойки прекарват цялото си време заедно

Истината: Жените обожават да прекарват всичкото си време със своя партньор, което е съвсем естествено, но има мъже, които имат нужда от глътка въздух. Не трябва да се мъкнете с него на мъжките му сбирки или пък да го ревнувате от тях и да му се цупите. Когато има истинска любов, тя си съществува дори и когато сте поотделно. Ако се стараете да прекарвате цялото си време с мъжа до вас, е вероятно да го накарате да се чувства потиснат или контролиран (освен ако самият той не го желае също).

5. Лъжата: Той сигурно е загубил телефонния ми номер

Истината: Една от най-тежките истини във взаимоотношенията е, че хората (разбирайте мъжете) не винаги държат на думата си и действат според очакванията ни. Ако той е обещал да ви се обади, но не го прави, едва ли е защото е изгубил телефонния ви номер. Ако много искате, му се обадете вие, но е най-вероятно да се сблъскате с грозната истина, че той просто не е искал да ви се обади. В такъв момент вдигнете гордо глава и продължете напред.

6. Лъжата: Аз ще променя негативното му отношение към брака и децата

Истината: Всеки човек си има някаква ценностна система и вярвания и ако си мислите, че ще успеете да промените един мъж и да го превърнете в мъжа, който вие искате той да бъде – само ще си изгубите времето. Ако той има различни от вашите мечти и планове за бъдещето, едва ли ще ги промени заради вас. А ако го направи, неудовлетвореността, която ще остане в душата му, ще ви застигне като бумеранг след време.

7. Лъжата: Добрият секс идва в красива опаковка

Истината: Изобщо не се заблуждавайте, че здравата и пълноценна сексуална връзка може да бъде само между хора с перфектни тела. Ако един мъж ви желае само заради красивата ви фигура, той не е правилният човек за вас. Ако пък вие го желаете заради това – не вярвайте, че добре-оформените му мускули са гаранция за добро представяне в кревата.

8. Лъжата: Любовта е повече даване, отколкото получаване

Истината: Всички хора показват своята подкрепа и обич по различен начин. Все пак, ако един мъж редовно забравя рождения ви ден, а очаква да прекарате пет часа в правене на тортата за неговия, тук вече се усеща сериозен дисбаланс в отношенията ви. Добрата връзка се крепи на здравословен баланс и на взаимни отстъпки и компромиси.

9. Лъжата: Животът ми е непълноценен без мъж

Истината: Това, че в момента нямате мъж до себе си, не означава, че не сте една интересна и пълноценна жена с куп позитивни качества. Правете своята преценка за себе си и градете самочувствието си не върху факта дали имате връзка или не, а според това какви приятели имате, колко успешна е кариерата ви, какви умения, качества и таланти притежавате, колко сте ценена от близките си и т.н. Вървете уверено през живота и привличайте качествени хора около себе си, като се стараете да не си губите времето с тези от другия вид.

tialoto.bg