Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Да помогнем на Берк – Зов за помощ за набиране на средства!

8 -месечният Берк е с неврологичен проблем след тежко раждане. Родителите му са изправени пред една единствена алтернатива за спешни изследвания в чужбина, струващи 5 000 евро. Заради това отправят спешен зов за помощ в набирането на нужните средства за тази животоспасяваща за малкия Берк интервенция. „Нека му помогнем да остане жив, за да обича своя свят, така както неговия свят го обича!“ Този призив изпълнен с надежда е написала Виолета Стоянова – майката на Берк във Фейсбук. В социалната мрежа е създадена страница „Да помогнем на Берк – Зов за помощ за набиране на средства!“

Майката Виолета разясни за Днес+, че Агенцията за закрила на детето към дирекция „Социално подпомагане“-Варна е насочила случая към Центъра за обществена подкрепа – „По-добро бъдеще“ към Фондация „Владиславово“, от където й помагат и търсят разрешение на проблема. Сега майката на Берк се е обърнала за помощ за лечение и към община Варна.

„Не мога да кажа, че хората се надпреварват да ми помагат. Направихме дарителски сметки в Прокредит банк и страница във Фейсбук, за да стигнем до повече хора. В момента по сметките има над 1000 лева и 20 евро. Надявам се да съберем необходимата сума. Веригата Кауфланд се включи в кампанията и сложи кутии за дарения в магазините тук, в Шумен, Разград, Търговище, Русе и Бургас. Имаме и лепенки с информация за сметките, оставила съм си и телефона, ако някой иска да се свърже с мен.

Дарителска сметка в евро:
BG26 PRCB 9230 1444 4692 18
Дарителска сметка в лева:
BG82 PRCB 9230 1044 4692 13

0896 45 35 80 – Виолета Стоянова, майка на Берк