Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Новата рекламна кампания на Lexus пълна с илюминатски символизъм

Маркeтинговият отдел  на Лексус явно се опитва да даде нов тласък и да направи модерен имиджа на Лексус, за да впечатли отегчения си целеви пазар. За съжаление, в наши дни да си модерен означава предъвкване на ужасния символизъм на илюминати. Както знаем, илюминатският символизъм се свързва със символа с Всевиждащото око, концепцията за дуалността – всичко това, смесено с контрол над мисълта и изобразяване на полицейска държава. Вярвате или не, но всичко това може да бъде открито в рекламната кампания на Лексус.

Понеже хората, които купуват луксозни коли, не искат просто да идат от точка А до точка Б (те се опитват да идат от точка А до точка Б докато впечатляват хората от точка С), рекламите, които продават тези продукти, говорят не толкова за разход на гориво, изминати мили и лихви по покупката, колкото за имидж и стил. Тъжното тук е, че „стил“ означава илюминатски символизъм. Ето първата реклама с режисьор Мелина Мацукас. http://www.youtube.com/watch?v=fndfmd2LK6c

Ето и вторият клип, който е режисиран от Джонас Акерлунд, режисьор на клипове на Лейди Гага. Въпреки че това е друг режисьор, и тук наблюдаваме същата концепция и съвсем същия символизъм (много ясно, че ще е така впрочем, защото една рекламна кампания не се определя  от режисьора, а от маркетолозите). http://www.youtube.com/watch?v=aB6S8m74N70

Но най-фрапиращи са думите в рекламата. Те показват на 100 % как действа контролът на мисленето, който упражняват върху хората:

„Ако искаш да ги впечатлиш, дай им обществено положение.

Ако искаш да те обичат, дай им сърцето си.

Ако искаш да застанат зад теб, дай им впечатляваща външност.

Ако искаш да те желаят, дай им пулсация.

Ако искаш уважение, дай им истината.

Ако искаш успех, дай им предизвикателство.

Ако искаш да сменят платната (пътя), дай им сигнал.“

Толкова е просто. Ето така ни управляват илюминати  и техните демони – дават ни играчки и изкушения, за да им паднем в ръчичките.

И този текст върви много бързо в рекламата, целейки се право в подсъзнанието ни.

Приятно сменяне на платната!

по Vigilant Citizen