Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Заловиха двама с марихуана, ограбиха германска гражданка в Златни пясъци

От пресцентъра на ОДМВР – Варна съобщават, че на 19.09. т.г., около 10:00 часа, при извършване на процесуално – следствени действия – претърсване и изземване, в апартамент на ул. «Просвета» в гр. Девня, и лицата в апартамента – Р.М. на 30 г. от гр. Девня, осъждан за измама, и А.Е. на 24 г. също от гр. Девня, осъждан за притежание на наркотици, е намерено пакетче, съдържащо суха тревиста маса, установена като марихуана. Двамата са задържани за срок от 24 часа, а срещу тях са повдигнати обвинениея, започнато е досъдебно производтсво.

– На 18.09. т.г., около 22:45 часа, на ул. «Подвис», при извършена полицейска проверка на Р.Д. на 18 г. от с. Каменар е намерено найлоново пликче, съдържащо изсушена тревиста маса, установена като марихуана. Момчето е задържано за срок от 24 часа, а срещу него е започнато бързо полицейско производство.

На 19.09. т.г, е подаден сигнал от германска гражданка, туристически представител, отседнала в к.к. Златни пясъци, за това, че неизвестно лице е проникнало в офиса фирмата в хотел в комплекса и е извършило кражба на голяма сума пари в лева и евро, както и преносим харддиск. По случая е образувано досъдебно производство.