Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Задържаха проститутка във Варна за 24 часа

От пресцентъра на ОДМВР – Варна, съобщават, че на 19.09. т.г., около 21:45 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми Приморски полк», в близост до сградата на НАП – Варна, при провеждане на специализирана полицейска операция, в момент на получаване на нетрудови доходи по неморален начин е задържана А.Б. на 40 г. от гр. Варна, не осъждана. Жената е задържена за срок от 24 часа, а срещу нея е започнато бързо полицейско производство.

– На 19.09. т.г., около 15:00 часа, в с. Каменар, на ул. «Дъб», при извършена полицейска проверка, в Г.К. на 22 г. от с. Каменар, не осъждан, са намерени и иззети 8 бр. найлонови пликчета, съдържащи суха тревиста маса, установена като марихуана. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а срещу него е започнато бързо полицейско производство.

На 22.09. т.г., в Трето РУП – Варна е подаден сигнал от 71-годишна жена за това, че е станала обект на измама. Неизвестно лице я е въвело в заблуждение и, под предлог, че ще й достави колет, е взело сумата от 1900 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22.09. т.г., в РУП – Провадия е подаден сигнал от 77-годишен мъж от с. Венчан, общ. Провадия, за това, че трима мъже са го въвели в заблуждение. След като са се договорили да закупят метални отпадъци и 100 кг. пчелен мед за сумата от 1500 лв., мъжете дават на възрастния мъж сумата от 20 лв. и под предлог, че останалите пари са в микробуса, с който са се придвижвали, се оттеглят и потеглят в неизвестна посока без да платят дължимото. По случая е образувано досъдебно производство.

barometar.net