Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Заловиха пияни шофьори, рекордьорът е с 2.34 промила

От пресцентъра на ОДМВР съобщават, че на 10.11. т.г., около 20:30 часа, на ул. «Мир», в посока бул. «Хр. Смирненски», е спрян за проверка Л.А. «Фолксваген» с водач П.П. на 41 г. от гр. Варна. Установено е, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 2,34 промила в издишания въздух. На мъжа е издаден талон за медицинско изследване , като той отказва да даде кръвна проба. П.П. е задържан за срок от 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.

– На 11.11. т.г., около 01:30 часа, в центъра на с. Кичево, в посока с. Климентово, общ. Аксаково, при полицейска проверка на Л.А. «Москвич 2141», управляван от В.П. на 53 г. от с. Климентово, е установено, че същият е употребил алкохол с концентрация от 1,68 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба. В.П. е задържан за срок от 24 часа, а срещу него е започнато бързо полицейско производство.

На 10.11. т.г., около 17:10 часа, по път II – 29, в посока гр. Варна, на 2 км преди КПП – Аксаково, при полицейска проверка на Л.А. «Ауди», управляван от Х.Й. на 45 г. от гр. Варна, е установено, че същият е употребил алкохол с концентрация от 1,42 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба. Х.Й. е задържан за срок от 24 часа, а срещу него е започнато бързо полицейско производство.

– На 09.11. т.г., около 22:40 часа, при полицейска проверка на разклона за с. Китка в посока с. Болярци, общ. Аврен, на Л.А. «БМВ», управляван от Ф.Ф. на 29 г. от гр. Варна, е установено, че същият е употребил алкохол с концентрация от 1,91 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, същият отказва да даде кръвна проба. Ф.Ф. е задържан за срок от 24 часа, а срещу него е започнато бързо полицейско производство.

– На 07.11. т.г., около 20:00 часа, на кръстовището на бул. «Осми Проморски полк» и бул. «Васил Левски», при полицейска проверка на И.И. на 37 г. от гр. Варна, осъждан за управление на МПС след употреба на алкохол и за трансграничен трафик, същият е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи се в псувни, обиди, ругатни, насочени към полицейските служители. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, образувано му е НАДХ на ВРС, приключило с решение за налагане на 4 денонощия арест в поделение на МВР.

barometar.net