Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Джъд Лоу призна в съда любовен триъгълник с Агент 007

След като стана ясно, че актьорът Джъд Лоу има роднина, който продавал на “News of the World” информация за личния му живот, лъснаха и пикантериите, заради които вестникът на скандалната компания “News Corp” е броила парите. Оказа се, че Лоу е бил замесен в любовен тръгълник с друга филмова звезда – Даниел Крейг, чрез тогавашната си приятелка Сиена Милър, съобщава „Ройтерс”. Джъд се принуди да разкрие тези подробности, след като се яви в съда като свидетел по делото срещу “News Corp”. Лоу е един от най-известните свидетели в делото, започнало още през октомври 2013 г. срещу двама от предишните редактори на “News of the World” Анди Колсън и Ребека Брукс. Вестникът, който е част от компанията на медийния магнат Рупърт Мърдок, миналата година се оказа в центъра на скандал за подслушване на известни личности, сред които и британската принцеса Кейт Мидълътн.

Джъд Лоу беше в потрес, когато в съда му беше дадена бележка с името на роднината, който го „продал” на медиите. Филмовата звезда описа в съда своето участие в любовен триъгълник, включващ предишната му приятелка – американската актриса Сиена Милър и настоящата звезда от поредицата филми за Бонд – Даниел Крейг. Лоу е признал, че през 2005 г. е научил, че Милър, с която по това време има връзка, е имала афера с неговия колега от филма „Път към отмъщение” Крейг от статията на “News of the World” със заглавие „Сиена изневерява на Джъд”.

На съдебните заседатели по делото вчера бе казано, че по това време Крейг е имал връзка с актрисата Сатсуки Мичъл. 41-годишният Лоу допълва, че е разбрал за аферата между Милър и Крейг малко след като заедно с нея посетили сватбата на сестра й Савана в Англия.

Той свидетелствал, че веднага след това се е обадил на Крейг, който по това време бил в Балтимор, за да го пита дали е вярно. В разговора той изразил своите възгледи по въпроса. Лоу допълва, че двамата са се познавали отдавна, затова и разговорът им е преминал през разнообразни теми. Актьорът е отговорил и позитивно на въпроса дали е казал на Крейг, че според него приятелката му Мичъл трябва да знае за тази любовна връзка. На въпрос от прокурора дали е бил замесен по какъвто и да било начин в публикуването на неговия телефонен разговор във вестника, Лоу отговаря: „Не. Щях да съм съвсем щастлив, ако това не се беше появявало”.

Актьорът е признал още, че без особена изненада е разбрал, че телефонът му вероятно се подслушва. „За съжаление не ме изненада, тъй като това беше явно от онова, което бе писано”, казва звездата. Той допълва, че това се е потвърдило и от факта, че при появата му на места, където е трябвало да бъде тайно, медиите го очаквали на място или фотографите вече били там.

Според него медийният интерес към него се засилил значително, след като е бил номиниран за „Оскар” за ролята си в „Таланливият мистър Рипли” през 2001 г. и раздялата му с тогавашната му съпруга Сади Фрост. Вниманието е продължило и се е разраснало с началото на връзката му с Милър.

blitz.bg