Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Яне Янев: Пламен Захариев запозна Моника Станишева с Виолета Александрова!

„Моника Станишева има особен афинитет към най-ресурсно обезпечените държавни агенции. Тя винаги се е интересувала от големи обществени поръчки. Може да попитате и Борисов – какво точно са си говорили, когато Станишев е водил Моника на разговори при него, дали разговорите са били за изгрева на слънцето или са били за комерсиални цели и щенията на Моника за повече проекти“. Това заяви преди минути пред ПИК лидерът на РЗС Яне Янев.

Вчера политикът обяви пред медията ни, че Станишева е имплантирала Мирослав Николов и Виолета Александрова в ДФ „Земеделие“. Днес Янев продължи с разкритията си за Фонда. „Запознантството на Моника Станишева, тогава Йосифова със сегашната зам.-шефка на ДФ „Земеделие“ Виолета Александрова е станало чрез бившия шеф на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) Пламен Захариев (на снимката). От тогава те са в неразривна връзка. Повече от ясно е, че двете контравертни дами не си говорят за изобразително изкуство“, категоричен е Янев.

И допълни: „В близките седмици предстои, и обществото ще разбере какво и под чия диктовка прави Семейството във Фонда, и как едни проекти са били ощетени за сметка на други“. Според Янев, Моника Станишева е оказала въздействие в Би Ти Ви, за да поканят като гост Николай Колев-Босия, който обяви, че Янев е секретен сътрудник на службите с кодовото име Хлапето.

„Генка Шикерова не говори и не действа от свое име. Тя ми е симпатична заради издайническото си поведение. Всяка нейна реплика и жестикулация показва, че някой друг й гъгне в ухото, й и вкарва думите в устата. Сутринта се случи същото. Тя самата си призна, че аз исках и настоявах преди повече от 10 дни да разкажа какво се случва като корупционни практики в ДФ „Земеделие“, но не ми беше дадена думата“, разкри пред ПИК Янев.

„Нека Шикерова каже кой е забранил да бъда поканен на тази тема. От днешна дата предвид събитията, които се случват съм убеден, че дългата ръка на Моника Станишева е тази, която държи под завеса всичко, което се случва в Държавен фонд „Земеделие“. Тя не искаше тази тема да се разчопли в обществото“, подчерта политикът.

pik.bg