Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Бившата на Люси Дяковска излиза с дъщерята на Йорданка Христова

Както Lifestyle.bg писа преди месец, дъщерята на Йорданка Христова – Ивана е отмъкнала любимата на Люси Дяковска,  с която участваха във „ВИП Брадър“. Камелия, която придоби популярност само и единствено заради връзката си с Люси, вече живее с новата си тръпка и дори демонстрира щастието си по светски събития. В „LOVE style“ се появи първата им обща снимка, след като Люси официално призна, че двете вече не са двойка. „Разделих се с любовта. Тежко е. Това е нещото, с което в момента се боря“, не скри мъката си в предаването „Търси се“ звездата от немската банда No Angles.

Още при участието на Люси и Камелия във „ВИП брадър 2012“ беше видно, че в двойката само Люси е истински влюбеният човек. Камелия, която преди е имала и връзки с мъже, видимо използваше половинката си. Освен в дома си Люси се грижеше за Камелия и в професионален план, като постоянно й намираше с какво да запълва дните си. Без да предполага, че половинката й ще я предаде заради друга жена, червенокосата изпълнителка даже планираше двете да си осиновят дете.

Всъщност Камелия няколко месеца си живеела с Люси и паралелно поддържала връзка с дъщерята на Йорданка Христова. Чак след като общи приятели на Дяковска и Ивана уведомили певицата, че се случва нещо нередно, Люси осъзнала, че Камелия й изневерява. Макар и наранена, тя изгонила любимата си, която на секундата се изнесла в дома на Ивана. Сексуалната ориентация на наследницата на естрадната прима Йорданка Христова е една от най-дълбоко пазените тайни в елита. Данчето рядко се показва с дъщеря си и не отговаря на въпроса защо 34-годишната Ивана никога не е била с мъж. Ивана е завършила визуални изкуства в НБУ и прави всички фотосесии на известната си родителка. Снима с камера и с фотоапарат, интересува се и от дизайнерство.
Lifestyle.bg