Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Ина Живова: Наложи се да взимам медикаменти при голите сцени в „Под прикритие”

Константина Живова попада в медиите, когато отива на кастинг за асистенти, организиран от продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Само 6-месеца след раждането на дъщеря си тя приема поканата да бъде „момичето на „Сблъсък“. Следват ангажименти в „Станция Нова”, където се изявява като ко-водещ. В момента работи като част от екипа на “Жените говорят”. За първи път Ина се снима в киното в неизлъчвания тийнейджърски сериал „17”. Точно ролята й на преподавателка по философия, която има любовна афера със свой ученик, кара продуцентите на „Под прикритие“ да я забележат и да й предложат да изиграе фаталната проститутка, която изиграва Иво Андонов. Живова има и малка роля в сериала „Секс, лъжи и ТВ”. Най-горещият слух около Ина е, че е разделила Александър Сано – Косъма с приятелката му Нели Атанасова. Истина ли е това, разберете от самата нея:

– Ина, твоята роля на проститутката Дарина в сериала „Под прикритие” стана култова. Как се подготвяш/успокояваш за голите сцени, имаш ли притеснение от екипа на снимачната площадка, пиеш ли по едно питие за отскок?
– Ами притеснително е, защото покрай теб има много хора. Това е факт. Не, не пия алкохол, но пък за сцената на яхтата имах нужда от медикаменти, защото ми става лошо. Може би това беше по-големият проблем – клатещата се яхта.

– Сцените ти бяха доста смели и предизвикателни, доста брутални на моменти, особено когато трябваше да демонстрираш пред камерите как правиш орална любов на мафиота Иво Андонов (изигран от Захари Бахаров), и да откраднеш… спермата му, за да го уличат в убийство!…
– Както всички, така и Захари, се държаха много професионално. Той е истински актьор и професионалист и не ме накара да се чувствам неудобно по никакъв начин.

– С тв водещата Диди Алексиева, която е негова приятелка и майка на децата му, работите заедно в „Междинна станция” – шегувахте ли се с нея по този повод след излъчването на кадрите?
– С Диди се виждаме често в офиса. Не се е налагало да коментираме сцената. Не мисля, че тя има от какво да се притеснява. Тя е наясно, че това е кино и знае как стават нещата.

– Разкажи някоя весела и интересна случка по време на заснемането на сцените с теб в „Под прикритие”?
– Запознах се с много хора. Освен снимките през деня и нощните снимки успяхме да се позабавляваме. Беше страхотно изживяване, най-вече заради всички, които работеха там. Създадох много приятелства, и едно, надявам се, голямо с моята колежка във филма Александра Юнакова. Като цяло снимките бяха изморителни за всички, особено за тези с по-големи роли. Най-тежко ми беше заснемането на една сцена, в която всички сме на яхтата през нощта, но с много оскъдни рокли. Беше много студено и яхтата не спираше да се клати от вятъра. Това може би ми беше най-тежкият момент.

– Ти си част от „момичетата на повикване” на барманката Ади, в ролята – певицата Миленита. Какво е впечатлението ти за нея, нещо интересно на снимачната площадка?
– Миленита е много лъчезарна жена. Няма такъв поглед като нейния! Много добър и усмихнат човек. Харесвам я.

– Как стана така, че името ти беше забъркано от някои „жълти” медии в любовна афера с Косъма – Александър Сано, още повече, че него го убиха в 3-ти сезон и в 4-ти не е участвал?… Миналата година ти отговаряше за ПР-а на един столичен басейн, на чието парти присъства той, заедно с Мариан Вълев – Куката и бяхте снимани от медиите – оттам ли тръгнаха клюките за вас?
– С Александър Сано сме колеги от години. Работили сме по много проекти заедно. И с времето станахме добри приятели. Той е страхотен човек, на когото много държа. Много често излизаме заедно с децата на разходки. Той има прекрасно семейство. Разбира се, журналистите се хванаха за снимки от „Фейсбук”, направени на премиерата на „Под прикритие” и написаха какво ли не. Не, не е вярно! Няма да разделям Алекасандър Сано и Нели. Те са страхотно семейство.

– Александър Сано се закани, че ще съди всички медии, които твърдят, че ти си му любовница. Тези писания дразнят ли теб и семейството ти, или засега ги приемаш на майтап и с усмивка?
– Не ме вълнуват. И мисля, че на такива неща не трябва да се обръща кой знае какво внимание. Чела съм по-брутални неща, свързани със смърт на български личности, което според мен вече е прекалено.

– Двамата със Сано коментирали ли сте създалата се ситуация за вашата „връзка”, налагало ли се е да убеждавате някой от близките ви, че сте невинни или това не ви се налага засега?
– Не се е налагало да даваме обяснения на никого. Коментирали сме го с усмивка.

– Твоят баща е бил каскадьор в едни от култовите филми в българското кино – „Време разделно”, „Под игото”, „Хан Аспарух” и мн. др., а ваши семейни гости са били Джоко Росич и сръбско-германската кинозвезда Гойко Митич. Разкажи някои спомени с тях?
– Баща ми е врял и кипял в киното много. Много обичам, когато съм с него, да ми разказва интересни истории за онова време. Тогава киното е било мащабно. Имал е много роли както в киното, така и в Народния театър, но в областта на каскадите. Историите, които ми е разказвал, са много. Знам, че когато бях много малка, бяха дошли и искаха да ме снимат за един филм, в който едно малко момиченце е спуснато с въжета от хеликоптер. Той обаче им обясни, че съм много страхлива и така ролята ми не се реализира.

– Ти си една от ко-водещите в „Жените говорят” заедно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро – лесно ли се разбират толкова красиви и интересни жени на едно място, има ли интриги в екипа или всичко върви като по мед и масло?
– Аз ги харесвам много и трите. Всяка си е интересна сама по себе си. Между нас няма интриги. Напротив, помагаме си в името на предаването.

blitz.bg