Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Селена Гомез и Орландо Блум не са гаджета, случайно се озовали един до друг

Източници, свързани с актрисата Селена Гомез, са коментирали, че причината тя да бъде с Орландо Блум през месец март е,  защото мениджър е организирал събитие за своите клиенти в Оукланд. Що се отнася до широко разпространената снимка на Орландо и Селена  Лос Анжелис няколко седмици по-късно, това не е нищо повече от една почивка за по цигара. Двамата са били с техни приятели и случайно са били един до друг.

Междувременно вчера Орландо Блум и бившият приятел на Селена -Джъстин Бийбър се счепкаха в ресторант в испанския курорт Ибиса, съобщи TMZ. Компаниите на Бийбър и Блум са вечеряли на различни маси и според очевидци, певецът се е изказал грубо по адрес на бившата съпруга на актьора, топ модела Миранда Кър. Бийбър тихо казал на Блум: „Беше добра“ – намеквайки за интимната връзка, която е имал с Кър. След тези думи актьорът се нахвърлил на поп певеца. Скандалът бе заснет на видео и качен във Facebook от един от присъствалите в заведението.

Отношенията между двете звезди се влошиха през 2012 година, когато Бийбър беше забелязан на модно дефиле на Victoria’s Secret да ухажва Миранда Кър. Твърди се, че музикантът е бил една от причините за разтрогването на брака на Блум и Кър през 2013 година. След развода Блум бе забелязан да прекарва времето си със Селена Гомес, бившата приятелка на Бийбър.

tmz.com