Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Заловиха крадци на пари и вещи

От пресцентъра на ОДМВР-Варна, съобщават че на 19.03. т.г., е подаден сигнал за кражба на портмоне с лични документи от Л.А. «Опел», паркиран пред частен дом в гр. Дългопол с отворен прозорец. След проведени оперативно издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – А.И. на 18 г. от гр. Пчелник, неосъждан. Вещите, обект на кражбата са намерении и върнати на собственика им. По случая е образувана преписка.

Разкрита е кражбата на мъжка чанта, съдържаща сумата от 1500 лв. и лични документи, извършена от медицински център на ул. «К. Доганов», регистрирана на 02.03. За срок до 24 часа е задържан С.Б. на 53 г. роден в с. Стоян Михайловски, живущ в гр. Нови пазар, осъждан многократно. По случая има образувано досъдебно производство.

Разкрита е кражбата на телевизори и климатици от различни марки от сградата на почивна база, намираща се в гр. Бяла, регистрирана на 18.03. За срок до 24 часа са задържани: И.В. на 39 г. от гр. Варна, криминално проявен; П.М. на 25 г. и А.Н. на 27 г. и двамата от гр. Бяла, неосъждани. Част от откраднатите вещи е намерена и приложена към, образуваното по случая, досъдебно производство.

Разкрит е извършителят на грабеж на голяма сума пари и лични документи от частен дом в гр. Вълчи дол, регистриран на 06.01. За срок до 72 часа е задържан В.Й. на 32 г. от гр. Варна, осъждан. ПО случая има образувано досъдебно производство.
barometar.net