Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Меглена Кунева урежда кадър на ДБГ-Варна за служба. Министърът на отбраната най-сетне я задоволи

nikolai nen4evМеглена Кунева от месеци натиска министъра на отбраната Николай Ненчев, с когото е в прекрасни отношения, меко казано, да уреди на служба Стилиян Гроздев, известен като председател на ДБГ-Варна, познат като депутат от НДСВ-Варна, още по-известен като „земеделец от казионните“, а най-паче – като близък „на комунягите на прикритие“. Кунева пласира своя кадър за шеф на „Военно-почивно дело“-Варна. Гроздев си е харесал базата в курорта Св.Св. „Константин и Елена“. Миналата седмица М.К. дала, научаваме, окончателен срок на приближения си министър – за Гергьовден, ех, нейният местен функционер да заеме позицията, за която се е меракландисал.

Николай Ненчев тежко се провали с напъните си да отстрани директора на „ТЕРЕМ-Флотски арсенал-Варна“ Георги Стойков. Премиерът Бойко Борисов отмени уволнението, бламирайки любимия министър на Меглена Кунева. С уреждането на Стилиян Гроздев за поста очевидно се опитва да компенсира. В началото на февруари първи написахме, че Кунева и Ненчев гласят преминалия през безчет партии кадър на ДБГ-Варна за шеф на „Военно-почивно дело“ в региона. Двамката очевидно не ги интересува, че позицията се заемаше от доказан професионалист като о.р. кап. II ранг Пламен Градинаров, бивш легендарен шеф на Флотското разузнаване, бидейки емблематичен спец от РУМНО.

Миналия петък видни бесепари във Варна са научили, че Меглена Кунева е преуспяла в „пъкленото дело“, както се изразил един от тях. Ирония на съдбата е, че М.К. всъщност урежда „симпатизант“ на БСП в лицето на С.Г., който беше заместник-кмет на район „Одесос“ от квотата на земеделците, но бесепарите го имаха за „свой човек“. И що стана? Как какво – „Реформаторският блок“ се напълни с уреждачи, брисали от партия в партия. „Рестото“ ще е на местите избори – „реформаторите“ тежко ще се провалят. Чака ги катастрофа. Особена заслуга, пардон за гаргарата, ще имат хората на Меглена Кунева. Само гледайте.

bgsniper.com