Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Военният министър „Присадената коса“ се нарече тъпан

nikolai nen4evКойто е гледал интервюто с т.нар. военен министър Николай Ненчев по bTV, няма как да не се е потресъл. Ненчев, който свети с неотразима светлина, поради присадената си коса, дори призова прокуратурата да се заемела с всички, включително и с медии, които, моля ви се, сеели манипулации с американските танкове.
Военният министър „Присадената коса“ в желанието си да се изпъчи като мъж, даже нарече себе си „тъпан“, изричайки по повод атаките срещу него: „Тъпан прах не събира“.
Верно си е, откдето и да го погледнеш. Тъпан да си, братче, тъпан и то военен министър!

Ненчев уведоми „невчасното население“, че небето ни било под пълен контрол – „решено е!“, той щял да го опази, пък Бойко Борисов щял да му даде „добро“ на „Присадената коса“ за още един самолет, с който щял да опази небесната ни сигурност. Плюс това сме имали „ескадрила“.
Ненчев не успя да се произнесе за пореден път колко американски танка и по какъв начин е разрешено да бъдат в България. Но с патос изрече, че са се струтили, ти да видиш, твърденията на „същите тези, които твърдяха, че ще разполагаме ядрени ракети край Шабла; същите тези, които твърдяха, че американските танкове идват и до един-два месеца ще нападнем Русия. Те системно дезинформират“.
Той нямало да позволи, моля ви се, ДАНС, като имали сигнал за престъпления, вършени от генерали, да спират повече допуска им до секретна информация. Говорил бил, ой, ай, с ген. Атанасов и закона щял да бъде променен. „Няма да разреша това да става с генералите ни“, изпъчи се „Присадената коса“. Значи „генералите“ може и да крадат като изоглавени, обаче „ненчевци“ нямало да разрешат да ги пипат.
Изобщо да гледаш Ненчев сутрин в ефир си е чист мазохизъм. Ако това ни е военният министър, ега ти Българията. Апропо, Хекимян нищо не го попита за това, как непрекъснато същият тоя военен министър оказваше скандален натиск върху ръководството на „Терем“ – Варна, за да бъде назначен кадъра на ДПС Кадир Кадир като зам-директор. Какъвто ни Пеевския и какъвто ни Борисовия, такъв е военният ни министър.
Присадена коса.

Afera.bg