Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Хилъри Клинтън и Евгения Банева – две студенокръвни жени, готови да минат през трупове

hilari klintunДонал Тръмп има набито око и е видял скритата природа на Хилъри Клинтън. Милиардерът каза, че му приличала на „садистична медицинска сестра“ и не е далеч от истината. Хилъри Клинтън не може да прикрие студенината и садистичните отблясъци в погледа си, както и напиращите амбиция и кариеризъм. Като анекдот се разказва как веднъж с Бил Клинтън спрели да заредят на бензиностанция и бензинаджията се оказва бивше гадже на Хилари. Тръгвайки си, Бил се обръща към Хилари и казва: „Виждаш ли, ако се беше омъжила за него, сега щеше да си жена на бензинаджия. А Хилари му отговорила: Не, сега той щеше да е президент. Не можем да кажем същото за родния президент Плевнелиев, чиято съпруга нито един път не уважи държавната институция „Президентство“ и не се появи на официално събитие със съпруга си. Каквито и доводи да изтъкват „капиталци“, поведението на Юлияна Плевнелиева  5 години бе недопустимо и с него тя ни казваше: „Майната ви на президентската институция, майната им на българите, която я уважават, ще правя, каквото си искам!“

evgenia-baneva33Ако Хилари прилича на „садистична медицинска сестра“ не ми е удобно да цитирам десетките мнения на какво прилича Евгения Банева. След материал за хленча й, че им запалиха вилата, десетки възмутени читатели я оприличиха на какво ли не. В случая външният вид на Евгения няма значение, тя е обикновена жена, издигнала се до богаташките кръгове и превърнала се във високомерен сноб. Неслучайно Балзак пише, че жените израсли в бедност трудно задържат богатството на съпрузите си и харчат като невидели. Евгения Банева е такава жена, която обаче прояви бизнес нюх и стана съратник на Николай Банев в безбройните му далавери. За тяхно нещастие се натъкнаха на могъщ враг, който ги взе на мушка и без да иска утолява народната жажда за мъст към богатите грабители. Евгения влезе в ролята на жертва, но никой не й съчувства.

Хилъри и Евгения си приличат по хищническото отношение към хората и живота. Те са безсърдечни, студенокръвни жени, които могат да минат през трупове, за да постигнат целта си. За да просперират  избират мъже, в които са открили потенциал. Бил Клинтън стана президент на САЩ, Николай Банев е олигарх, макар и на глинени крака.

P.S. За тези, които си мислят, че материалът е сравнение между двете дами – не не е сравнение, а припокриване на някои общи черти от характера, които притежават. Не може и да става дума да сравнявам Хилари Клинтън с Евгения Банева, едната е доказан политик с международно значение, другата жена на български олигарх със съмнителна слава.

Иво Югов

barometar.net