Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Цецка Цачева се веселяла, а Михаил Миков на минерална вода ли е?

mihail-mikov333БСП явно разполага със средства, защото веднага след като стана ясно, че Цецка Цачева е кандидат-президентът на ГЕРБ платените тролове се развихриха в социалните мрежи. Разнищена бе цялата биография на Цачева, изкопани бяха публикации как тя работила като стругар в завод в Плевен?! Троловете дори внушават, че да работиш като стругар е срамно, защото няма какво друго да изсмучат от пръстите си. Членството в БКП е друг „срамен“ факт в биографията на Цачева, все едно лидерите и активистите на БСП не са били членове на тази партия. И тъй като няма за какво да се хванат, платените сайтове и тролове коментират клипчето, на което Цачева се весели със свои съпартийци. Другарите, които водят хибридна война е добре да разберат, че хората не ги интересува какво е работила Цецка Цачева, дори работниците ще я харесат затова, че е работила като стругар. А че умее да се весели е присъщо и на активисти на БСП, като Михаил Миков и Румен Петков, но никой не ги е упрекнал за това. Като цяло кампанията срещу Цачева е трагикомична и няма да доведе до нищо, а заигравката с външността й е акт на безсилие на пиарите на БСП.

Провалът на Кристалина Геогиева беше предизвестен и премиерът Борисов носи отговорност за него. Той трябва да обясни защо допусна тази политическа грешка. Но да се иска оставка на правителството заради слабия резултат на Георгиева е абсурдно. Борисов не трябваше да се поддава на агитациите на „протестърите“ и да сменя Ирина Бокова. А изборът на Антонио Гутереш е бил договорен между великите сили и остава въпроса: Защо въобще участвахме в надпревара, в която водещи са договорките и пазарлъците, а не личните качества на кандидата за генерален секретар на ООН?

Българите слабо ги интересува дали Бокова или Георгиева е нашият кандидат. Те се борят за оцеляване, притесняват се от мигрантската вълна. Политиците ни продължават да живеят в паралелен свят и да говорят на неразбираем език. На никой от тях не му пука как се живее с пенсия от 135 лв., при 30 годишен стаж. Те вече уредиха децата си да учат в чужбина, ред е на внуците.

barometar.net