Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Марешки напълни НДК и обеща смяна на статуквото

mareshki44-jpgС грандиозен концерт на легенди на българската музика започна предиборната кампания на Веселин Марешки за Президент на Република България. Стартът бе даден на 7 октомври в препълнената зала „1“ на НДК. Съмишленици на антисистемния играч от цялата страна дойдоха да чуят и подкрепят неговите идеи за борбата срещу политическото статукво и нуждата от спешна промяна в името на по-добрия живот на обикновените граждани.

„Другите кандидати Ви обещават светло бъдеще, но не споменават какво са направили за хората дори през последната година. За мен най-добре говорят делата ми – вече 25 години правя добри неща за българите. Преборих вече два картела – този в лекарствата, и този в горивата. Ясно е, че моделът „Марешки“ работи, затова той е и неудобният за корумпираната политическа система“, заяви от сцената на зала „1“ на НДК Марешки.

Лидерът на Национално Освободително Движение „За Чиста и Свята Република“ направи аналогия с местния вот във Варна преди пет години, когато въпреки заблудите на социолозите, че няма никакъв шанс да се пребори за кметския стол, Марешки стигна до балотаж. „Време е да спрем да ни ограбват, да спрем корупцията и да разрушим политическата система“, призова независимият кандидат за президент. Увереността му, че ако всички изстрадали, честни и добри патриоти се обединят заедно, промяната може да се случи, предизвика бурните аплодисменти на присъстващите в залата.

Песните на две от най-обичаните звезди на българската музика не оставиха публиката безучастна и превърнаха зала „1“ на НДК в своеобразен денсинг. Букетът от най-известните си песни от българския рок и поп звуча в залата в продължение на час и половина, в едно с постоянните пожелания за успех на номер 2 в бюлетината на 6-и октомври. Повече от час пък след края на неповторимия спектакъл, Веселин Марешки приемаше поздравления и пожелания от хората, дошли да го подкрепят.

Следващият концерт е на 16.10.2016 година в зала „Колодрума“ в Пловдив, а на символичния 2 ноември кампанията ще бъде закрита във Варна.

barometar.net