Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Варненската полиция залови шофьор с близо 3 промила алкохол

Police-VarnaНа 18.10. т.г., около 00:30 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Опел» с водач Д.Д. (41 г.) от с. Добрина, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,53 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня, информират от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

На 17.10. т.г., около 01:10 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Рено» с водач Д.Д. (42 г.) от Варна, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,57 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

На 17.10. т.г., около 12:20 часа, на ул. «Ропотамо» в гр. Долни Чифлик, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Фолксваген» с водач Т.Т. (25 г.) от с. Детелина, известен на МВР, е установено, че същият управлява автомобила без да притежава свидетелство за правоспособност, отнето му за срок от една година като административно наказание за същото нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Т.Т. е задържан за срок до 24 часа.

barometar.net