Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Благотворителна инициатива на г-жа Николина Шитова зарадва децата на Девня

igrachki-devnia-jpgБлаготворителна инициатива в подкрепа на семейства, изпитващи материални затруднения, организира съпругата на кмета на Девня Свилен Шитов. Идеята е всяко дете от индустриалното градче да получи подарък на Коледа. За целта г-жа Николина Шитова дари богат асортимент от играчки и детски книжки в пункта за предоставяне на дрехи и вещи за бита, който се помещава в социалните жилища в кв. „Девня-2“.

Повечето предмети за детски забавления, които дари г-жа Шитова са чисто нови. Еднакво е количественото съотношение между играчките, подходящи за момиченца и за момченца. Сред тях са детска пералня, тоалетка за грим, кукли, плюшени играчки, колички за каране, влакчета, камиончета, монокъл и много други.

Всеки родител от Девня, който изпитва затруднения да закупи коледен подарък на детето си, може да посети пункта, за да избере играчка или книжка.  Работното време на центъра е всеки делничен ден от 9 до 17:30 часа. Социалните служители благодариха на г-жа Николина Шитова за хуманния жест, а тя от своя страна си пожела всички деца да изкарат една щастлива и незабравима Коледа със своите семейства.

barometar.net