Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Варненци: Браво на кмета! Дано разшири и околовръстното и пътя за Виница

okolovrastno-shose-varnaСлед като във Варна започна реализирането на три големи инфраструктурни проекта – доизграждането на бул. „Левски“, продължението на бул.“Сливница“ и включване към магистрала „Хемус“ и основен ремонт и разширение с две ленти на ул.„Мара Тасева“ в Аспарухово, в социалните мрежи варненци коментираха новината и дадоха препоръки и мнения на кмета Иван Портних и екипа му.

Соня Костова пише:  Чета въпроси на част от коментиращите. – “ Ама защо не направите това, онова, ами ето това“? Град, в който от десетилетия не се е строило или променяло нещо, вместо да се радват, че все пак се започват такива проекти, те искат всичко наведнъж. Без да си задават въпроса дали е възможно. Защо преди години не задавахте тези въпроси към Кирил Йорданов, защо не е оправил района на ул.“ Струга“, защо не е разширил околовръстното и т.н? Не казвам, че и това не трябва да се направи, но ясно е , че няма как да стане наведнъж. Важното е да се започне от някъде.

Любчо Янев:  Браво! И после ако се сетят и околовръстното да разширят + пътя за Виница, направо паметници трябва да им вдигнат.

Mарина Машкова: Чудесно. Идеята е много добра. Дано всичко се получи, както е планирано. Булевард Левски и в момента е с 2 платна по 3 ленти, само че едната лента се ползва за паркинг, за съжаление. Интересно ми е, ако всички тези коли не паркират там, къде ще паркират…

Наско Милков: А след всички тези грандиозни проекти, кога г-н Портних ще дойде времето на „най-ненатоварения“ и „най-широкия“ бул.“Цар Освободител“ който поема 1/3 от трафика и за който проекта събира прах от поне 30 години или приоритет има централната част ??? Радвам се, че нещата във Варна започнаха да се случват, но дали бул. „Сливница“ ще има излаз на магистралата не е толкова важно колкото разширяването на „Цар Освободител“, все пак хората ходят на работа всеки ден в задръстванията а напускат града в петък.

Румен Стоянов: А централна артерия „Прилеп“ кога ще се разшири и оправи? Няма и тротоари и пешеходците вървят по платното – твърде опасно!

Михаил Смирнов: Браво! Моля ви, осигурете пресичане за инвалиди!

Mилен Кисимов: Дано стартира някой слънчев ден и проект за асфалтиране на карето около улица Мадара!

Йордан Йорданов: Браво ! Това е да имаш енергичен кмет ?? ! Ако се правят шахти, добре ще е да подсилите основите на капаците, че почти навсякъде капаците са потънали и правят дупки! Пътят здрав, но шахтите потъват!

barometar.net