Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Лицата на протеста: Светослав Трайков – прероденият гербаджия

Странно преродени лица са в челото на протестите срещу правителството на Борисов. Като Светослав Трайков – бивш кадър на ГЕРБ-Варна, работил в Областна администрация, шеф на борда на Двореца на културата и спорта и други благинки, осигурени от ГЕРБ. След като през 2013 г., Трайков е изгонен от ГЕРБ, той става злостен критик на партията осигурила му кариера.

Но да върнем лентата назад: Светослав Трайков се беше провъзгласил за „Кмета на туитър“, където обаче се разпищоли и започна да публикува туитове с крайно нецензурен език, в които описва сексуалния си живот и се изказва обидно за жените. След публикация в сайта афера, Трайков веднага закри профила си в туитър. После започна да отрича, че е Кмета на туитър, но профилите му във фейсбук и туитър си приличат, като две капки вода – @slavivip в Туитър и facebook.com/slavipz. във фейсбук.

В профила си в туитър, Трайков се хвали, че трови кучета с антифриз. Може би затова на протестите афишира, че обича кучета и се снима с тях. Както се вижда – обичал е да се снима и с Борисов, когото днес обижда, като каруцар.

Не е изненада,че Светослав Трайков, след като беше в партията на Бареков – се е присламчил към Мая Манолова. И тя е известна с политическите си лупинги и хамелеонство.

Въпросът е: Какво прави Светослав Трайков в челото на протестите и като какъв се изживява там?

Как има наглостта да застане до млади хора, с неопетнена биография и да се прави на народен трибун?

barometar.net