Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Параскева Джукелова прости на неверния Виктор Божинов

Известният български кинорежисьор Виктор Божинов и жена му Параскева Джукелова отново са заедно.
През 2019 г. в предаването „Извън играта“ по БНТ, актрисата сподели: „Да, разделени сме с Виктор от две години. Няма да изпадам в подробности. Наричам го по-скоро износване на материала. Стигнахме до такава ситуация, в която не можехме да продължим заедно. Когато се опитваш да неглижираш или не отпушваш напрежението, то ескалира и става земетресение. И при нас се стигна до невъзможност да останем един с друг. Вярвам, че хората трябва да бъдат заедно, когато си дават подкрепа, любов, а когато и двамата усетят, че това им тежи, е по-добре да потърсят други варианти“, разкри Джукелова.

Но от началото на лятото Виктор и Параскева са неразделни, а Паци, както я наричат колегите, е постоянното присъствие на всяка снимачна площадка. Според екипа на режисьора актрисата постоянно давала акъл как да се случват определени сцени, което изнервило всички, барабар с големите звезди, докато снимали филма „Голата истина за група Жигули“ в Бургас.

„Няма да изпусна мъжа си при толкова красиви жени, с които снима. Знам, че всички са ми колежки, но повече такива грешки няма да направя – да го оставя да снима с месеци някъде, а аз да се грижа сама за дъщеря ни“, споделяла Джукелова.

След като се раздели с известната ТВ, с която изневеряваше на жена си, Божинов се върна у дома, а малко по-късно семейство изкара пандемията в селската си къща в пазарджишкия балкан. С днешна дата Паца, вместо да седи с детето в столицата е на поредната снимачна площадка на мъжа си, пише „България Днес“.