Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Борисов няма да падне заради „Турски поток-2“. Печели вота, прави база на ВМС на САЩ, Младенов премиер

Бойко Борисов не само изманеврира през уж „тънкия процеп“ между интересите на САЩ и Русия, но и ще нареди четвърти кабинет на ГЕРБ.Борисов заложи на картата на ЕС и спечели – САЩ са в слаба позиция заради „революцията“ и изборите, не могат да спрат нито „Северен поток-2“, нито „Турски поток-2“.

Канцлерът на Германия Ангела Меркел вече обяви, че „Северен поток-2“ ще бъде завършен, Бойко Борисов пое ангажимент към Путин до края на годината „Турски поток-2“ да е готов.

Борисов играе по сценария „Меркел“ за газопроводите, а Путин му удари рамо с постановъчните критики в прокремълските медии.

Преди това премиерът изигра Танго с Кристалина Георгиева, която срещу назначението на Даниел Митов за шеф на офиса на ЕК в София изтегли групата „Сорос“ от протеста и шествията приключиха.

След това разигра пасианса с интерконектора с премиера на Гърция Контантинос Мицотакис и американската посланичка Херо Мустафа има какво да отчете в Държавния департамент.

Сега Борисов „танцува“ с Путин – срещу 100% гаранции, че ще завърши „Турски поток-2“ до Сърбия президентът на Русия ще заформи театро с „всенародното въстание“ на 2 септември и ще провали щурма на парламента като в Скопие.

ГЕРБ ще събере 120 подписа за стартиране на процедура за ВНС и нова Конституция. Бойко Борисов вече работи на терен за спечелване на изборите.

Срещу „Турски поток-2“ обаче ще даде Ресто на Вашингтон за база на ВМС на САЩ – част от маневрирането в Процепа.

След това ще нареди четвърти кабинет на ГЕРБ, но с премиер Николай Младенов. Което означава, че пак той ще дърпа конците.

И всичко това заради грешката на Корнелия Нинова да изтегли БСП от протеста, залагайки на активни мерки на ГРУ и цялото ДС президентско войнство.

bgsniper.com