Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Румeн Рaдeв на една маса с авера на Пеевски – Гeoрги Гeргoв

Прeзидeнтът Румeн Рaдeв и Гeoрги Гeргoв ca били нa eднa мaca в хoтeл „РИУ“ в Правец минaлия уикeнд, кoгaтo прaзнувaхa cвaтбaтa нa cинa нa Илиянa Йoтoвa, рaзкрива cнимкa, рaзпрocтрaнeнa oт бившия дeпутaт oт ГEРБ Aнтoн Тoдoрoв.

Какво прави Радев на една маса с Георги Гергов, считан за близък до Делян Пеевски?
Не знае ли, че държавата даде 43 млн.лв. на Гергов за прословутата Дупка в центъра на Варна? Или твърденията, че Пеевски е изкупил част от бизнеса на Гергов?

Вестник Капитал припомня: От самото начало на скоростната операция с „Дупката“ беше ясно, че тя се случва с политически протекции. Източници разказват, че се прокарва с брокерство на депутата от ДПС Делян Пеевски и вероятно близко до него лице ще стане собственик на „Слънчев ден“. Един от тях още тогава назова в тази роля именно Палийски.

Едва ли президентът – протестър не знае тези факти. Но демонстрира близост с Георги Гергов. За какъв водач на протестите говорим – да бъде на една маса с Гергов, авера на Пеевски.

Журналистката Соня Колтуклиева коментира снимката така:

Свинар и Генерал. И по средата – съпругата на скандалния приятел на президента Първанов, Манол Велев, поръчан от Васил Божков, според нея.

Колко точен избор! Събрали са се тъкмо в Правец, тъкмо в хотела на доскорошния шеф на руския петролен гигант Лукойл, тъкмо в имота на доскорошния приятел на Бойко Борисов, работодател на съпруга на Корнелия Нинова и благодетел на Мая Манолова… Валентин Златев.

На мен ми прилича на мутренска сватба. А на вас?

Журналистът Иво Югов също коментира снимката: Чудо голямо, като са седнали на едва маса! Гергов няма втора Дупка за продаване, че да търси президентска подкрепа.

barometar.net