Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.09.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Полицията във Варна залови „напушен“ украинец

В края на отминалата седмица, около 21,30 ч., във Варна, служители на Пето РУ, задържали 24-годишен украинец, който се е качил зад волана на управлявания от него автомобил, след употреба на наркотични вещества – канабис. Мъжът е бил приведен в ареста за срок до 24 ч. По случая е образувано досъдебно производство и е докладвано на прокуратурата.

Жител на Луковит, добре познат на МВР, на 41 г. бил спрян в 6,30 ч., в петък от пътни полицаи. Служителите на реда поискали да извършат проверка за наркотични вещества на водача с наркотест, но той отказал, след като е бил вече наказван за същото деяние по административен ред. Униформените издали талон на водача за медицинско изследване, но нарушителят отказал да даде кръвна проба. Мъжът е задържан за срок до 24 ч. и спрямо него е образувано досъдебно производство.

Водачи на МПС – на 38 и 45 г., са задържани през почивните дни, за шофиране след употреба на алкохол. Те били проверени и резултатът от дрегера показал високо съдържание на алкохол в издишания въздух.. Срещу тях са образувани бързи производство, съобщиха от пресслужбата на ОД на МВР – Варна.

barometar.net