Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ирина Асиова: Ивелин Михайлов е налудничав сектантски вайб

Журналистката Ирина Асиова-Диамант коментира Ивелин Михайлов – един от напиращите да влезе в парламента:

„От няколко часа си самопричинявам мозъчно увреждане посредством консумация на виртуално съдържание с висока концентрация на миекащи лузъри. Гледам филма на ютюбъра Любо Жечев за Исторически парк и цялата секта заформена около очевидно дебилна пирамида.
Толкоз млади потни лузъри нямаше и по салса партита в студентски град от 90-те. Но най-потресаващо е това нищожно, слабо€мно нагло подобие на Чарлс Менсън … ИвИлин Тогедъра. Същия налудничав сектантски вайб, но в горнооряховска версия. И туй нящо купува, продава и в парламента пак май ще влиза. Но то разбира се не е най-страшното.

Най-зловещото е как на негов фон Кики Тъ$ото може да мине за харвардски възпитаник, Слави Тр. за папата на бг шоубизнеса, Тулупа за дипломат и държавник от световна величина, фъфлека от Дръндар за пазител на етническия мир, а Шиши за млад феномен и бъдещ премиер.
Съществува теория, според която човечеството е качено в симулация и е нищо повече от обект на експеримент. Абсолютно съм убедена, че е така. Нямам друго обяснение за този ад. Включително и за случващото се на американския и световния политически пазар.
Изходът от матрицата щял да дойде с точката на сингулярност някъде към средата на века, когато Homo sapiens започне да се слива с ИИ. Да се помолим гореизброените да са измрели до тогава, че не ми се мисли ИвИлин Тогедъра като се мърджне с AI … ше видите вий приключение във времето и ко туй бг апокалипсис от Горна!
И за неделя е ясно. Няма да се гласува!“

Vibe ( от vibe – „вибрация“) – усещане за атмосфера около нещо, общо настроение. Младите хора го използват, за да предават емоции, които са свързани със събитие или със случващото се. Също така е логически необяснимо емоционално състояние, което възниква при общуване с някого.

barometar.net