Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.10.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Балерината Маргарита заряза Андрей

Поредната сериозна връзка на Опосума се разпадна. Отношенията между него и балерината Маргарита Будинова, с която той тръгна преди да се е разделил окончателно с Даниела, приключиха драматично, научи „Всеки ден“.Още преди месец танцьорката хванала любимия си в поредната изневяра след запой, с което чашата на търпението й преляла. Тя си събрала багажа и го напуснала.Маргарита влезе в живота на Андрей в момент, който трябваше да подскаже, че щом мъжът изневерява на жената, това няма как да се промени. Година след шумната сватба със сръбкинята Даниела, която направи и шеметна кариера в телевизията благодарение на Андрей – като водеща на „Отчаяните съпруги“, той й изневери с Маргарита.

Даониела не се поколеба и се разведе с него, а той моментално скочи във връзка с балерината. За момент дори се кротна и заряза купоните и пиячката, но явно нещата са се върнали в старото русло.“Иван и Андрей никога няма да се променят. Те са хлапаци по душа и искат да се правят на прасета. Колкото и да се опитват да имат сериозни отношения, накрая винаги изригват някъде с много пиене и жени“, категорични са техни близки приятели.Те казват, че Маргарита е хващала Андрей в изневяра поне пет пъти, но си е затваряла очите. Тя се надявала, че всичко ще отмине и фактът, че живеят на семейни начала, ще го накара да й предложи брак.

Това лято обаче той я излъгал, че иска да отиде сам на морето, за да си почине от тежкия телевизионен сезон, да почете книги на спокойствие и да се наслади на тишината в къщата си в курорта Лозенец.В момента, в който видял гърба на половинката си, Андрей се втурнал към баровете и нощните заведения. След като в продължение на месец Маргарита не знаела къде се събужда благоверния й, му поставила ултиматум, че или се прибира при нея, или тя си събира багажа и го напуска. Преди броени дни тя била информирана от своя приятелка, че Андрей отново й изневерява. Маргото побесняла, събрала си дрехите от общото им жилище в София и му оставила бележка, че му пожелава късмет.